Kleurrijk succesvol carnaval voor Majoba Schoonebeek

Het carnavalsweekend was met het thema: “ Dit gekleurde pak, lokte ons van de tak “ voor majorettevereniging Majoba Schoonebeek weer een succes.
Kleurrijk danste Majoba door de straten van Tubbergen, BargerCompascuum en Oldenzaal.

Tijdens de verlichte optocht In Tubbergen deed Majoba mee voor de prijzen bij de kleine loopgroepen. De jury was zeer enthousiast en noemde de kleding zeer carnavalesk en samen met de verlichting en show een prachtig geheel en daarom werd Majoba beloond met een eerste prijs.

In Oldenzaal tijdens de grote Twentse optocht was de jury, maar ook het publiek, zeer enthousiast.
Majoba scoorde daar de 6e prijs bij de grote loopgroepen. Dit mag best bijzonder genoemd worden aangezien Majoba met slechts 24 deelnemers een kleine groep is tussen de grote Twentse carnavalsgroepen, die soms wel uit 100 tot 400 personen bestaan. Daarnaast hebben deze groepen vaak ook nog een mooie grote carnavalswagen bij zich.

Maar natuurlijk was Majoba ook in Drenthe te zien.
Op uitnodiging van carnavalsvereniging ‘t Stiekelzwien uit Barger-Compascuum liep Majoba op zaterdag en op de Rosenmontag tijdens de optocht door de straten. Met een tak in plaats van de baton lieten de majorettes ook daar zien dat Majoba van alle markten thuis is om een evenement in stijl aan te vullen met show. Majoba kan zich eenvoudig aanpassen aan het thema van een evenement en laat dit o.a. tijdens carnaval dan ook graag zien.

Meld je aan voor een gratis proeftraining!