Wanneer je op zoek bent naar een kleinschalige vereniging waar je mag zijn wie je bent, dan ben je bij Majoba op de juiste plek.
Wij willen iedereen, binnen de mogelijkheden van onze vereniging en jouw eigen mogelijkheden, laten meedoen aan onze trainingen en eventueel optredens en wedstrijden.

Bij Showteam Majoba combineren wij dans met draai- en gooi-technieken (twirling) van de baton. We kunnen ook met andere materialen onze show maken. Zo gebruiken we ook vlaggen in onze shows.

Majorette is een sport die niet veel mensen doen. Meestal is een majorettevereniging verbonden aan een muziekkorps. Dat is bij Majoba niet zo. Onze muziek komt uit een gave bakfiets en we dansen op eigentijdse en swingende muziek.

We hebben een aantal vaste optredens per jaar en doen ook mee aan wedstrijden.

Als je het leuk lijkt mag je drie keer gratis mee trainen. Na drie keer beslis jij of je lid gaat worden van onze vereniging en het team komt versterken.

Wordt je lid, dan krijg je van de vereniging een baton in bruikleen. Verder ben je voor de trainingen een sportbroek nodig en gymschoenen.
Voor de optredens dragen leden twirlschoenen en een panty. Daarnaast krijg je uniform te leen.

Lid worden