Carnaval dag 3 – Helaas!

6.00 uur. De wekker gaat. Zachtjes tikt de regen op het dak. Check buienradar, check knmi. Regen, regen en nog eens regen van een beetje tot een heleboel. Eerst nog weinig wind maar na het middaguur gaat ie er in knallen.
Wat gaat deze dag ons brengen.
7.00.uur is het hoofdkwartier open. Gesprek van het moment. Goedemorgen zou het doorgaan? Facebook check. Geen nieuws, nog een keer en nog een keer. En dan komt er vanuit Tubbergen een appje. De optocht is afgelast. Niks op naar Boeskoolstad. Het gevoel is dubbel. Opgelucht dat we niet weer nat regenen. Blij dat we niet al daar waren of reeds onderweg. Jammer omdat dit een fantastische optocht is met veel publiek.
Na afloop van de Oldenzaalse optocht was het plan om in ons Tubbergse residentie een tussenmoal te eten. Tussen in de zin van Tussen Oldenzaal en Schoonebeek in. Het zal voor de meesten van ons niet het laatste hapje van de dag zijn. Eten kunnen we.
We besluiten om rond 12.30 uur richting Tubbergen te gaan.
Onderweg word spontaan besloten om de Oranjewijk in Tubbergen een bezoekje te brengen. Ook zij zijn deelnemers van de optocht en Oldenzaal en besloten na het aflassen van de optocht spontaan een open dag te organiseren. Super leuk om eens bij hen een kijkje te nemen in hun prachtige hal.
Tja en toen maar aan het eten. Hartstikke vervelend natuurlijk. Met volle buiken terug naar Schoonebeek en naar huis.
Wat een rare dag. Ingesteld staan op een lange dag Oldenzaal. Uiteindelijk bank hangen, klein feestje bij de Oranjewijk. Gezellig eten met elkaar en dan heel op tijd weer thuis zijn. Best gek zo op carnavalszondag.
Morgen Stiekelstad. Live op @rtvdrenthe Nu duimen dat het weer een beetje mee zit. Dan mogen we nog weer een rondje 🥳
Meld je aan voor een gratis proeftraining!