Kletsnatte laatste dag van Carnaval 2020

Dag 4 van 4. We kunnen er eigenlijk kort over zijn.
Het was nat, kletsnat.
Soppende schoenen, hangende plakkende broeken, druipende pruiken, uitlopende schmink en uiteindelijk koude vingers en voeten.
9.00 uur was het weer de zoete inval in ons hoofdkwartier. Bijna iedereen zonder ochtendhumeur.
Om 10.15 uur aan de soep en de broodjes hamburger. Toen al? Ja zeker, toen al? Ook op dat tijdstip smaakten ze prima.
En dan zie en hoor je de regen inmiddels vallen en is buienradar 1 grote grijze vlek:…… de zon gaan we niet zien.
Al ruim voor de showgroep aan vertrekken een aantal mannen naar de optocht locatie. Sommigen zijn onze vaste crewleden maar een aantal helpen ons dit weekend met de geluidswagen op en afbouwen voor en na iedere optocht, de geluidswagen trekken en de bakfiets dit jaar ombouwen naar Pieter Post wagen. Alle aandacht gaat altijd naar het showteam uit maar zonder deze mannen geen muziek en dus ook geen show.
En dan Stiekelstad. Er was gelukkig nog wel wat publiek die de regen dapper doorstond. Maar helaas geen rijen dik. Logisch eigenlijk want zeg nu zelf als je kunt kiezen tussen lekker warm voor de tv de optocht bekijken of nat en koud aan de kant van de straat. Ik wist het wel….
Wat hebben we een lol gehad juist misschien wel door de regen.
Hoe het met de virussen is? Het lijkt bijna onder controle.
Traditiegetrouw sloten we onze carnavals4daagse af met een heerlijk buffet.
En dan zit het er op lieve volgers. Majoba’s carnavalsweekend is ten einde. Het is weer een jaartje wachten. De eerste ideeën zijn alweer geuit voor volgend jaar. Met de vermoeidheid van dit weekend en alle voorbereidingen van dit carnaval hebben we er al weer zin.
Wij gaan weer over tot de orde van de dag. Geen gezamenlijke ontbijtjes meer, niet meer met zijn allen in de bus, niet meer dansend door de regen al kan je dat natuurlijk altijd doen. Niet meer even samen zuchten of mopperen omdat het regent of het even niet gelukt.
Bedankt voor jullie likes en reacties dat vinden wij ❤stikke leuk.
Meld je aan voor een gratis proeftraining!