Het is stil bij Majoba

Het is stil bij Majoba Schoonebeek
Geen trainingen, geen optredens.

Waar januari normaal altijd een hele drukke maand is voor ons door alle voorbereidingen voor carnaval is het nu heel stil.
Ons hoofdkwartier heeft er nog nooit zo opgeruimd uit gezien in januari. Geen slingerende knutselwerken, geen pas stukken kleding, geen helpers over de vloer, geen zuchten van dat het allemaal nog niet af is. Geen opbeurende appjes naar elkaar dat het wel goed komt of afvink lijstjes die rond gaan. Geen hilarische trainingen met klotsende oksels, geen brandblaren van lijmpistolen of krampende vingers van het vele knippen.

Gelukkig kun je ook in deze periode in verbinding staan met elkaar. Vanavond deden we dat met onze oudste leden en begeleiding. Iedereen kreeg een doosje thuis bezorgd wat pas aan het begin van de online bijeenkomst geopend mocht worden. Een lekker snackpakket zat er in de doos. Altijd goed! De quizz was een succes. Veel gezelligheid. We hebben dan ook unaniem besloten de komende woensdagen elkaar zo te gaan zien. En ook onze jeugdleden gaan elkaar zo zien. En ook een keer met elkaar en ook een keer met… En misschien ook nog wel een keer met de baton of…

Majoba is gewoon in beweging.

Meld je aan voor een gratis proeftraining!