Artikel in magazine”de Jaknikker”!

We stonden met een mooi artikel in het nieuwe magazine voor Schoonebeek, namelijk “de Jaknikker”!

Dans, show, gezelligheid, samen doen, maatschappelijk betrokken, bakfiets, muziek dat is Show en majoretteteam MAJOBA.
Bij Majoba maken we shows op moderne muziek, lopen we NIET meer voor een muziekkorps maar komt onze muziek uit de unieke Majoba bakfiets. We laten ons zien op leuke evenementen waar wij onze muziekkeuze aan kunnen passen aan het thema van het evenement.

Show en majoretteteam is een frisse jonge vereniging waar iedereen welkom is. Plezier maken met dans en muziek vinden wij
heel belangrijk. Naast de wekelijkse trainingen hebben wij studie weekenden en hele leuke andere activiteiten. Een bijzondere activiteit is naast de andere optredens het carnavalsweekend. Wij verzorgen dan 4 optredens in Drenthe en Twente tijdens de carnavalsoptochten. Met onze shows krijgen we altijd veel positieve reacties van het publiek.

Majoba traint iedere woensdagavond in gymzaal de Kampen. De leden leren baton technieken en dansjes. De baton is het onderdeel dat maakt dat deze sport majorette heet. Vind jij dansen leuk? Wil je wat anders dan anders? En zie jij wel een uitdaging in het combineren van dans en baton technieken om zo een mooie show te leren dan ben jij bij ons van harte welkom. Meer weten? Neem een kijkje op onze vernieuwde website https://majobaschoonebeek.nl of zoek ons op op Facebook en Instagram.

Meld je aan voor een gratis proeftraining!