Majoba traint elke woensdagavond.
De junioren trainen van 18:00 uur tot 20:15 uur, verdeeld over 2 locaties. OBS de Iemenhof te Schoonebeek en Gymzaal de Kampen te Schoonebeek.
De medioren trainen van 19.00 tot 21.00 uur in Gymzaal de Kampen.
En de senioren trainen van 19.30 uur tot 21.45 uur in Gymzaal de Kampen
(onderdeel van sporthal de Kampen) De Kampen 20, te Schoonebeek.

(Let op: Jullie/u kunnen via de zij ingang (rechterzijde van gebouw [naast voetbalvelden]) naar binnen gaan, of je/u kunt via de hoofdingang naar binnen en dan door de grote zaal via de kleedkamers naar achter toe lopen naar de kleine zaal)

Teams

Junioren

Deze leden zijn de jongste leden van de vereniging. De leeftijden variƫren in deze groep. In dit team wordt veel aandacht besteed aan de basistechnieken van het showmanschap, twirling en dans. Ook zullen ze de beginselen van exercitie (manier van lopen op straat) leren. Al deze technieken worden uiteindelijk verwerkt de verschillende shows.

Medioren

Dit is het ons middelste team. Naast de technieken die we verder uitbreiden, is showmanschap ook iets wat we verder uitbreiden.
Ook ondersteunen ze waar mogelijk bij de junioren om kennis en ervaring over te dragen!

Tevens vinden in deze groep ook de meeste solo en duo shows plaats, waarmee ze naar wedstrijden gaan.

Senioren

Dit is het oudste team van de Majoba. Ook in dit team variƫren de leeftijden sterk en deze groep bevat een schat aan showmanschap, twirl en dans ervaring. Een aantal leden zijn zelfs al meer dan 30 jaar majorette. Deze groep traint al jaren met elkaar en zijn dan ook goed op elkaar ingespeeld. Deze groep heeft al meerdere eerste prijzen weten te behalen op landelijke wedstrijden. En trainen ook samen met de junioren en medioren om kennis en ervaring over te dragen.

Meld je aan voor een gratis proeftraining!