Teams

Majoba traint elke woensdagavond. De junioren trainen van 19:00 uur tot 20:15 uur en de senioren trainen van 20:00 uur tot 21.45 uur in Gymzaal de Kampen (onderdeel van sporthal de Kampen), De Kampen 20, te Schoonebeek.

(Let op: Jullie/u kunnen via de zij ingang (rechterzijde van gebouw [naast voetbalvelden]) naar binnen gaan, of je/u kunt via de hoofdingang naar binnen en dan door de grote zaal via de kleedkamers naar achter toe lopen naar de kleine zaal)

Junioren

Deze leden zijn de jongste leden van de vereniging. De leeftijden variƫren in deze groep. In dit team wordt veel aandacht besteed aan de basistechnieken van het showmanschap, twirling en dans. Ook zullen ze de beginselen van exercitie (manier van lopen op straat) leren. Al deze technieken worden uiteindelijk verwerkt de verschillende shows.

Senioren

Dit is het oudste team van de Majoba. Ook in dit team variƫren de leeftijden sterk en deze groep bevat een schat aan showmanschap, twirl en dans ervaring. Een aantal leden zijn zelfs al meer dan 30 jaar majorette. Deze groep traint al jaren met elkaar en zijn dan ook goed op elkaar ingespeeld. Deze groep heeft al meerdere eerste prijzen weten te behalen op landelijke wedstrijden. En trainen ook samen met de junioren om kennis en ervaring over te dragen.

Solo en Duo

Naast de standaard team indeling, hebben een aantal teamleden ook een eigen soloshow of samen met elkaar een duo show. Met deze shows kunnen ze naar intern solistenconcoursen en naar landelijke wedstrijden gaan.

Meld je aan voor een gratis proeftraining!