Verslag Oktober

Druk weekend voor de Majoba’s


Zaterdag 5 oktober 2013 was voor Majoba een bijzondere dag. ’s Morgens verzamelden de meiden zich om hun haren en make-up te laten verzorgen en daarna vertrok het hele gezelschap in busjes richting Siddeburen. Majoba nam daar deel aan het S.D.M FESTIVAL.


In Siddeburen gaven veel korps en majorettes acte de présence en lieten hun vaardigheden beoordelen door een deskundige jury.
Daarna ging het hele gezelschap op pad om zich te presenteren aan het  grote publiek, dat zich had verzameld in de straten van Siddeburen, het defilé. Majoba wist de toeschouwer te verrassen met hun shows en hun muziekkeuze en natuurlijk trok ook hun “korps”, de bakfiets, de aandacht. Dit alles werd beloond met een eerste prijs (80.3 punten) en een mooie beker.

In feeststemming vertrok het gezelschap tegen 21.00 uur weer richting Schoonebeek.

Maar lang konden de meiden niet doorfeesten, want de volgende morgen moesten de meiden zich al weer op tijd verzamelen want tegen de middag vertrok men richting Erica om deel te nemen aan KUNST IN DE KAS. Daar namen ook de kleinste majorettes deel aan de demonstraties , iets dat erg in de smaak viel bij het publiek.


De Majoba’s kunnen dus terug kijken op een succesvol en bovenal een super gezellig weekend!

Volg ons op Facebook

Erkend leerbedrijf

Majoba is een erkend leerbedrijf, dus ook voor een stageplaats ben je van harte welkom bij Majorettevereniging Majoba uit Schoonebeek.


Contactinformatie

Telefoon: 0524-532853
Email: info@majobaschoonebeek.nl

Contactformulier

Back to top