Verlichte optocht Tubbergen

Al een paar jaar doet majoba mee aan de carnavaloptochten in en buiten de regio.

 

 

Al weer 4 jaar zijn wij van de partij tijdens de verlichte optocht in Tubbergen. De bakfiets, majorettes incl baton zijn verlicht. Een waar spektakel ieder jaar weer. Ieder jaar nemen we deel met een thema. In 2013 was het thema Majoba steelt de show. De majorettes waren gekleed in strakke boevenpakken met daarover heen een slipjas om enig allure aan te brengen aan het peleton. De volggroep, ieder jaar alleen voor carnaval bestaande uit ouders, broers, zussen en partners van de majorettes, waren verkleed als prachtige heksen en met hun steel steelden zij de show. De bakfiets was voorzien van een heksenketel voorzien van een vernevelaar voor het dramatische effect.

Ook in 2014 zijn wij er weer bij. Vrijdag 28 februari tijdens de verlichte optocht in Tubbergen, zaterdag 1 maart in Barger Compascuum. Zondag 2 maart tijdens de grote carnavalsoptocht in Oldenzaal en maandag 3 maart de grote Rosenmontag optocht in Barger Compascuum. Ook dit jaar hebben wij weer een thema en zullen wij net als de afgelopen jaren de bezoekers en organisatie weer versteld doen staan van onze presentatie en onze non stop show

 

Volg ons op Facebook

Erkend leerbedrijf

Majoba is een erkend leerbedrijf, dus ook voor een stageplaats ben je van harte welkom bij Majorettevereniging Majoba uit Schoonebeek.


Contactinformatie

Telefoon: 0524-532853
Email: info@majobaschoonebeek.nl

Contactformulier

Back to top